![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg vepřových jater • 2 kg vepřového bůčku nebo bílého špeku • 2 dkg soli • 4 - 6 stroužků česneku Recept vepřová paštika připravíme takto:
Játra a bůček semeleme, přidáme sůl a prolisovaný česnek, dobře promícháme. Směs plníme do menších skleniček, ty uzavřeme a 1 hodinu při teplotě 100°C sterilujeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřová paštika nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: husí paštika, zvěřinová paštika, paštika z kuřecích jater, staročeská paštika s játry, špekáčková paštika, srnčí paštika, francouzská paštika z kachních jater, paštika z kuřecích jater, paštika z husích drůbků, uherská paštika z husích jater vepřová paštika, recept, na chleba |