![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 pstruzi • 80 g rýže • 80 g másla • 60 g rozinek • sůl • mlétý zázvor • strouhanka • petrželka Recept pstruh po arménsku připravíme takto:
Pstruhům vyřízneme žábry a vzniklým otvorem je vykucháme, propláchneme a osolíme. Naplníme je nádivkou z vařené rýže ochucené máslem, rozinkami a zázvorem. Pečeme na plechu vymazaném máslem a posypaném strouhankou. Rybu po upečení ozdobíme snítkami petrželky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh po arménsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruh po kyjevsku, pstruh po savojsku, medový grilovaný pstruh, pstruh v alobalu, plněný pstruh, pstruh na tokajském víně, pstruh na houbách, pstruh na mandlích, pstruh na víně, pstruh na grilu pstruh po arménsku, recept, hlavní jídla |