KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept pstruh po kyjevsku potřebujeme tyto suroviny: • 4 pstruzi • 40 g másla • 20 g kaparů • 2 vejce • 160 g oleje • petrželka • citrónová šťáva • sůl • hladká mouka • strouhanka Recept pstruh po kyjevsku připravíme takto:
Do změklého másla vmícháme najemno sekanou petrželku a kapary a přidáme citrónovou šťávu. Ryby osolíme a plníme připravenou směsí. Břišní otvor zmáčkneme a rybu obalíme v mouce, rozšlehaném vejci, znovu v mouce a vejci a nakonec ve strouhance a smažíme zvolna v rozpáleném oleji. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh po kyjevsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruh na slanině, pstruh po arménsku, pstruh na másle, pstruh na mandlích, pstruh po mlynářsku, pstruh na rozmarýnu, medový grilovaný pstruh, pstruh na sardeli, vánoční pstruh na mandlích, pstruh s mandlemi pstruh po kyjevsku, recept, hlavní jídla |