![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 pstruzi (cca 800g) • 100 g másla • 10g petrželky • 20g kaparů • fenykl • pepř • sůl • citronová šťáva Recept pstruh na grilu připravíme takto:
Máslo smícháme se sekanou petrželkou, nakrájenými kapary, mléteým fenyklem, pepřem a solí. Takto ochuceným máslem potřeme pstruhy i s hlavou na povrchu i uvnitř a grilujeme po obou stranách asi 12 minut. Při podávání rybu pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme tukem zbylým po grilování a podáváme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh na grilu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kapr na grilu, pstruh v alobalu, šneci na grilu, pstruh na roštu, pstruh s petrželovou omáčkou, ztracené panenky na grilu, pstruh po arménsku, medový grilovaný pstruh, pstruh na víně, pstruh po kyjevsku pstruh na grilu, recept, hlavní jídla |