KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pstruh na grilu

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pstruh na grilu potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 pstruzi (cca 800g)
   • 100 g másla
   • 10g petrželky
   • 20g kaparů
   • fenykl
   • pepř
   • sůl
   • citronová šťáva
Recept pstruh na grilu připravíme takto:
Máslo smícháme se sekanou petrželkou, nakrájenými kapary, mléteým fenyklem, pepřem a solí. Takto ochuceným máslem potřeme pstruhy i s hlavou na povrchu i uvnitř a grilujeme po obou stranách asi 12 minut. Při podávání rybu pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme tukem zbylým po grilování a podáváme.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh na grilu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

pstruh na mandlích, pstruh s mandlemi, pstruh na víně, vánoční pstruh na mandlích, pstruh pečený po šumavsku, křepelčí vejce na grilu, pstruh plněný tvarohem, pstruh plněný houbami, pstruh na másle, pstruh po mlynářsku



pstruh na grilu, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz