KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pstruh na grilu

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pstruh na grilu potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 pstruzi (cca 800g)
   • 100 g másla
   • 10g petrželky
   • 20g kaparů
   • fenykl
   • pepř
   • sůl
   • citronová šťáva
Recept pstruh na grilu připravíme takto:
Máslo smícháme se sekanou petrželkou, nakrájenými kapary, mléteým fenyklem, pepřem a solí. Takto ochuceným máslem potřeme pstruhy i s hlavou na povrchu i uvnitř a grilujeme po obou stranách asi 12 minut. Při podávání rybu pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme tukem zbylým po grilování a podáváme.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh na grilu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

kapr na grilu, pstruh v alobalu, šneci na grilu, pstruh na roštu, pstruh s petrželovou omáčkou, ztracené panenky na grilu, pstruh po arménsku, medový grilovaný pstruh, pstruh na víně, pstruh po kyjevsku



pstruh na grilu, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz