![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 pstruh • máslo • sůl • mletý kmín • mletý pepř • alobal Recept pstruh v alobalu připravíme takto:
Rybu očistíme, omyjeme, zbavíme kostí a nakrájíme na porce. Každou porci osolíme, okmínujeme a opepříme. Alobal dobře potřeme máslem a každou porci ryby zabalíme samostatně tak, aby nevytekla šťáva. Připravenou rybu dáme na suchý plech a ve vyhřáté troubě pečeme asi 25 minut. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh v alobalu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pikantní drůbeží játra v alobalu, pstruh s bylinkovou omáčkou, pikantní telecí játra v alobalu, plněný pstruh, pstruh po arménsku, pstruh s petrželovou omáčkou, perlín v alobalu, pstruh pečený po šumavsku, pstruh s mandlovou omáčkou, pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem pstruh v alobalu, recept, hlavní jídla |