KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pstruh v alobalu

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pstruh v alobalu potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 pstruh
   • máslo
   • sůl
   • mletý kmín
   • mletý pepř
   • alobal
Recept pstruh v alobalu připravíme takto:
Rybu očistíme, omyjeme, zbavíme kostí a nakrájíme na porce. Každou porci osolíme, okmínujeme a opepříme. Alobal dobře potřeme máslem a každou porci ryby zabalíme samostatně tak, aby nevytekla šťáva. Připravenou rybu dáme na suchý plech a ve vyhřáté troubě pečeme asi 25 minut.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh v alobalu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

pstruh na hřibech, pstruh na houbách, pikantní vepřová játra v alobalu, pstruh s mandlovou omáčkou, pstruh s petrželovou omáčkou, plněný pstruh, pstruh po kyjevsku, pstruh na másle a víně, pstruh na šalvěji, kuře v alobalu



pstruh v alobalu, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz