KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Kančí guláš s oreganem

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kančí guláš s oreganem potřebujeme tyto suroviny:

   • 700 g kančího masa
   • 500 g cibule
   • 3 stroužky česneku
   • 2 lžíce sádla
   • 1 vrchovatá lžička sladké papriky
   • 1 lžička pálivé papriky
   • 1 lžíce oregana
   • sůl
   • vývar z kostky
   • 2 -3 lžíce tmavé instantní jíšky
   • 2 lžíce zavařených brusinek
Recept kančí guláš s oreganem připravíme takto:
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Oloupeme cibuli, nakrájíme na kostičky a orestujeme na rozpáleném másle v kastrolu. Jakmile zesklovatí, přidáme nakrájené maso a také orestujeme. Přidáme sůl a koření, promícháme a zalijeme vývarem z kostky. Dusíme pod pokličkou na mírném příkonu tepla, až je maso měkké. Potom vmícháme instatní jíšku a jakmile se trochu provaří, vmícháme ještě do omáčky 2 lžíce brusinek.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Kančí guláš s oreganem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

barevný guláš, vepřový guláš s tatarkou, myslivecký guláš, roláda z kančí kýty s houbovou náplní, letní guláš, rybí guláš, moravský pivní guláš, jelení guláš, sikulský guláš na vojvodinský způsob, rybí guláš ii



kančí guláš s oreganem, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz