KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Moravský pivní guláš

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept moravský pivní guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g hovězí kližky
   • olej
   • cibule
   • mletá paprika
   • rajský protlak
   • 2 brambory
   • 500 ml tmavého piva
   • feferonka
   • kmín
   • sůl
Recept moravský pivní guláš připravíme takto:
Maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku a lehce osmahneme. Na tento základ vložíme osolené maso, posypeme kmínem a orestujeme. Zalijeme polovičkou piva, přidáme rajský protlak a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme nastrouhané brambory a feferonku. Podlijeme zbytkem piva a dusíme až je maso měkké a šťáva zhoustlá. Je-li třeba, podléváme vodou.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Moravský pivní guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

sladovnický guláš, kuřecí guláš, hovězí guláš s červenými fazolemi, francouzský guláš, székelský guláš, guláš z pýchavek, prezidentský guláš, záhorácký guláš, moravský králík, selský vepřový guláš s křenem



moravský pivní guláš, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz