KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jelení guláš potřebujeme tyto suroviny: • 500 g jeleního masa • 1 cibule • 1 lžíce sladké papriky • špetka kmínu • vývar • 1 lžíce mouky • špetka majoránky • 1 stroužek česneku • 100 g slaniny • sůl Recept jelení guláš připravíme takto:
Na slanině osmažíme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme mletou papriku, trochu kmínu a na kostky nakrájené a lehce osolené maso a trochu opečeme. Pak podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka. Šťávu necháme dosti vysmahnout, pak ji zaprášíme moukou, přidáme ještě špetku majoránky a utřeného česneku, znovu podlijeme a povaříme. Jelení guláš podáváme s brambory, rýží nebo těstovinami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jelení guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: guláš flamendr, hajducký zelný guláš, francouzský guláš, uherský guláš, srnčí guláš, seitan natural guláš, sladovnický guláš, maďarský guláš z bažanta, jelení steak na červeném víně, vepřový guláš s tatarkou jelení guláš, recept, hlavní jídla |