![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g vepřové kýty • 1 cibule • olej • sůl • pepř • mletá sladká paprika • tatarka Recept vepřový guláš s tatarkou připravíme takto:
Maso nakrájíme na opravdu malé kostičky. Na rozpáleném oleji na pánvi zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, opeppříme, posypeme mletou paprikou a promícháme. Až maso zbělá a pustí šťávu, podlijeme troškou vody a podusíme (více již vodou nepodléváme, pravidelně mícháme). Až se voda zcela vstřebá (20-30 minut), odstavíme z ohně a zamícháme do masa tolik tatarky, aby měl pokrm světlou barvu (třeba jako svíčková omáčka). V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřový guláš s tatarkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hospodský vepřový guláš, guláš z václavek, krůtí guláš se zeleninou a rozmarýnem, sikulský guláš na vojvodinský způsob, pivovarský guláš, hovězí kotlíkový guláš, slovenský pivní guláš, špekáčkový guláš s pórkem, bramborový smetanový guláš, španělský vepřový plátek vepřový guláš s tatarkou, recept, hlavní jídla |