KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vepřový guláš s tatarkou

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vepřový guláš s tatarkou potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g vepřové kýty
   • 1 cibule
   • olej
   • sůl
   • pepř
   • mletá sladká paprika
   • tatarka
Recept vepřový guláš s tatarkou připravíme takto:
Maso nakrájíme na opravdu malé kostičky. Na rozpáleném oleji na pánvi zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, opeppříme, posypeme mletou paprikou a promícháme. Až maso zbělá a pustí šťávu, podlijeme troškou vody a podusíme (více již vodou nepodléváme, pravidelně mícháme). Až se voda zcela vstřebá (20-30 minut), odstavíme z ohně a zamícháme do masa tolik tatarky, aby měl pokrm světlou barvu (třeba jako svíčková omáčka).





vepřový guláš s tatarkou, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz