![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g vepřových jater • 1 cibule • 2 lžíce olivového oleje • sůl • 2 lžíce sladké papriky • 1 lžička majoránky • 1 lžička drceného kmínu • hladká mouka na zahuštění • 3 stroužky česneku Recept játrový guláš připravíme takto:
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nadrobno nakrájená játra a restujeme asi 15 minut. Pak zaprášíme paprikou, ještě chvilku restujeme, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Až jsou játra měkká, zahustíme moukou a dochutíme solí, majoránkou, drceným kmínem a rozetřeným česnekem. Játrový guláš podáváme s dušenou rýží, houskovými nebo bramborovými knedlíky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Játrový guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: labužnický guláš, tatranský guláš, irský jehněčí guláš, svratecký guláš, vepřový guláš zahuštěný chlebem, sójový guláš, fazolový kuřecí guláš, jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou, slovenský pivní guláš, kotlíkový guláš ii játrový guláš, recept, hlavní jídla |