KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept slovenský pivní guláš potřebujeme tyto suroviny: • 0,5 kg vepřového masa • 2 velké cibule • 1 feferonka • 1 brambora • 2 kyselé okurky • 1 lžíce vepřového sádla • mletá červená paprika • 1 lžíce rajčatového protlaku • světlé pivo • zeleninový vývar • sůl • pepř Recept slovenský pivní guláš připravíme takto:
Maso nakrájíme na kostky a spolu s nakrájenou cibulí opečeme na sádle. Přidáme mletou červenou papriku, pepř a rajčatový protlak, zalijeme pivem a vývarem a vaříme. Až je maso téměř měkké, přidáme feferonku a nastrouhaný brambor a dovaříme. Uvařené maso z hrnce vyjmeme, omáčku přecedíme, přidáme do ní nastrouhanou kyselou okurku orestovanou na troše sádla a povaříme. Nakonec vrátíme zpět kousky masa. Slovenský pivní guláš podáváme s vařenými brambory nebo tmavým chlebem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Slovenský pivní guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: slovácký guláš, králičí guláš, barevný guláš, žižkovský guláš, slovenský fazolový guláš s vepřovým masem, znojemský guláš, vuřt guláš, guláš attila, cikánský guláš, vepřový guláš na pivě slovenský pivní guláš, recept, hlavní jídla |