KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Slovenský pivní guláš

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept slovenský pivní guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,5 kg vepřového masa
   • 2 velké cibule
   • 1 feferonka
   • 1 brambora
   • 2 kyselé okurky
   • 1 lžíce vepřového sádla
   • mletá červená paprika
   • 1 lžíce rajčatového protlaku
   • světlé pivo
   • zeleninový vývar
   • sůl
   • pepř
Recept slovenský pivní guláš připravíme takto:
Maso nakrájíme na kostky a spolu s nakrájenou cibulí opečeme na sádle. Přidáme mletou červenou papriku, pepř a rajčatový protlak, zalijeme pivem a vývarem a vaříme. Až je maso téměř měkké, přidáme feferonku a nastrouhaný brambor a dovaříme. Uvařené maso z hrnce vyjmeme, omáčku přecedíme, přidáme do ní nastrouhanou kyselou okurku orestovanou na troše sádla a povaříme. Nakonec vrátíme zpět kousky masa. Slovenský pivní guláš podáváme s vařenými brambory nebo tmavým chlebem.





slovenský pivní guláš, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz