![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 70 dkg vepřové plece • 20 dkg cibule • 15 dkg pórku • 10 dkg rajského protlaku • 2 lžíce kečupu • 15 dkg červené papriky • 15 dkg zelené papriky • 1 dkg bílý jogurt • 4 stroužky česneku • 2 bobkové listy • 4 kuličky nového koření • sladká mletá paprika • kmín • pepř • sůl • majoránka • trocha vegety • houbový masox • máslo Recept krakonošův guláš připravíme takto:
Maso nakrájíme, osmahneme na másle a pak ho vyjmeme. Na výpeku orestujeme nakrájenou cibuli a pórek, přidáme mletou papriku, rajský protlak, utřený česnek a koření kromě majoránky, podlijeme trochou vody, přidáme kostku houbového masoxu, vrátíme zpět maso a dusíme. Až je maso měkké, přidáme jogurt, majoránku a papriky nakrájené na nudličky a za stálého míchání povaříme asi 5 minut. Podáváme s bramboráčky, knedlíky, chlebem nebo těstovinami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Krakonošův guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřový guláš se smetanou, vepřový guláš se žampiony, bramborový guláš se zeleninou, hovězí kotlíkový guláš, pikantní vepřový guláš, burgundský guláš, zabijačkový guláš ii, skopový guláš se zeleninou, polský guláš, farmářský guláš krakonošův guláš, recept, hlavní jídla |