![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 750 g předního srnčího masa s kostí • 100 g cibule • 75 g margarinu • 40 g hladké mouky • sůl • pepř • mletá paprika • kmín • rajčatový protlak • citrónová kůra • česnek Recept srnčí guláš připravíme takto:
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na polovině množství tuku dozlatova. Přidáme papriku a nakrájené maso, osolíme, opepříme a na mírném ohni dusíme doměkka. Pak maso vyndáme, šťávu vysmažíme na tuk, zaprášíme moukou a za stálého míchání osnahneme. Potom zalijeme vývarem nebo vodou, rozmícháme, přidáme rajčatový protlak a vaříme asi 30 minut. Pak vmícháme rozetřený česnek. Omáčku přecedíme na maso a ještě povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: barevný guláš, domácí guláš, srnčí guláš se žampiony, srnčí kýta na česneku, bramborový guláš ii, kotlíkový guláš z vepřového a krůtího masa, rybí guláš, rybí guláš z filé, staročeský buřtguláš, srnčí kýta s červeným vínem srnčí guláš, recept, hlavní jídla |