![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g květové špičky • 3 l vývaru z hovězích kostí • kořenová zelenina (karotka + mrkev + celer) • celý pepř • bobkový list Recept hovězí květová špička připravíme takto:
Maso dáme do vývaru, přidáme mrkev, celer, pepř celý a bobkový list a pomalu vaříme 1,5-2 hodiny. Pak zeleninu vyndáme a nakrájíme na plátky. Servírujeme spolu s masem, můžeme obložit vařenými plátky hovězího morku. Jako příloha se hodí restované brambory, vídeňská pažitková omáčka a strouhaný křen s jablkem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí květová špička nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: arabská hovězí játra, štěpánská hovězí pečeně, koprová omáčka s hovězím masem, guláš z hovězí oháňky, brambory plněné mletým hovězím, plněná hovězí roláda, hovězí ragú na víně se žampiony, hovězí maso s pikantními fazolemi, hovězí pečeně, hovězí guláš hovězí květová špička, recept, hlavní jídla |