KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept francouzská roštěná potřebujeme tyto suroviny: • 700 g roštenky • 1 lžíce smetany • 1 lžíce octa • 1 červená cibule • máslo • lžíce tuku • 14 g kapar • sůl • lžíce petrželky Recept francouzská roštěná připravíme takto:
Vykostěnou roštenku očistíme, nakrájíme na plátky, naklepeme z obou stran do tenka a osolíme. Kapary nakrájíme nadrobno a spolu s nakrájenou petrželkou a cibulí osmahneme na másle. Tím pak potřeme plátky z roštěnky, plátky svineme, zavážeme nití a v nádobě s 1 lžící tuku dusíme doměkka. Nakonec do šťávy přidáme 1 lžíci octa a smetany. Před podáváním niť odstraníme, maso nakrájíme a polijeme omáčkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Francouzská roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: koňská roštěná dušená na rajčatech, staročeská roštěná, roštěná na houbách, labužnická roštěná, lomnická roštěná, ďábelská roštěná, znojemská roštěná, maďarská roštěná, rýnská roštěná, hovězí roštěná po srbsku francouzská roštěná, recept, hlavní jídla |