![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 roštěnky • 150 g cibule • 1 celer • 30 g hladké mouky • 1 rajčatový protlak • 100 ml bílého vína • mletá paprika • olej • sůl • pepř Recept rýnská roštěná připravíme takto:
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Poté maso vyjmeme, ve výpeku osmažíme cibuli, přidáme nakrájený celer, orestujeme papriku, přimícháme protlak a přilijeme víno. Hotový základ vložíme do tlakového hrnce, přidáme maso, zalijeme trochou vody a dusíme na mírném ohni asi 12 minut. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rýnská roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: roštěná na smetaně, zámecká roštěná, budvarská roštěná, kavkazská roštěná, labužnická roštěná, lomnická roštěná, maďarská roštěná, hovězí roštěná dušená v mrkvi, ďábelská roštěná, debrecínská roštěná rýnská roštěná, recept, hlavní jídla |