![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g roštěnky • 40 g tuku • 100 g čerstvých rajčat • 2 zelené papriky • 1 velká cibule • mletá červená sladká paprika • sůl Recept maďarská roštěná připravíme takto:
Natenko naklepané a posolené maso osmahneme z obou stran na rozpáleném tuku. Nakrájenou cibuli osmahneme do růžova, přidáme mletou papriku, rajčata, podlijeme vodou, osolíme a dusíme. Před dodušením přidáme očištěnou a na kostky nakrájenou zelenou papriku a ješte chvíli povaříme. Podávame s bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarská roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: domácí hovězí roštěná, debrecínská roštěná, rýnská roštěná, budvarská roštěná, staročeská roštěná, koňská roštěná dušená na rajčatech, roštěná se šunkou a pečeným vejcem, hovězí roštěná na zelenině, znojemská roštěná, francouzská roštěná maďarská roštěná, recept, hlavní jídla |