KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Maďarská roštěná

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept maďarská roštěná potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g roštěnky
   • 40 g tuku
   • 100 g čerstvých rajčat
   • 2 zelené papriky
   • 1 velká cibule
   • mletá červená sladká paprika
   • sůl
Recept maďarská roštěná připravíme takto:
Natenko naklepané a posolené maso osmahneme z obou stran na rozpáleném tuku. Nakrájenou cibuli osmahneme do růžova, přidáme mletou papriku, rajčata, podlijeme vodou, osolíme a dusíme. Před dodušením přidáme očištěnou a na kostky nakrájenou zelenou papriku a ješte chvíli povaříme. Podávame s bramborami.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarská roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

znojemská roštěná, hovězí roštěná na zelenině, zámecká roštěná, pastýřská roštěná, rýnská roštěná, debrecínská roštěná, roštěná na houbách, labužnická roštěná, lomnická roštěná, hovězí roštěná



maďarská roštěná, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz