KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Lomnická roštěná

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept lomnická roštěná potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g roštěnky
   • 100 g másla
   • 250 g chřestu
   • 2 vejce
   • sůl
   • mletý pepř
   • zelená petrželka
Recept lomnická roštěná připravíme takto:
Z roštěnky nakrájíme 4 plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a na polovině másla opečeme. Vařený chřest zahřejeme, upravíme na talíři, polijeme horkým máslem a posypeme natvrdo uvařenými nasekanými vejci. Roštěnky položíme k chřestu a polijeme šťávou z opečeného masa.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Lomnická roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

hovězí roštěná po srbsku, znojemská roštěná, domácí hovězí roštěná, ďábelská roštěná, maďarská roštěná, hovězí roštěná, debrecínská roštěná, budvarská roštěná, pastýřská roštěná, kavkazská roštěná



lomnická roštěná, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz