![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g zadního králičího masa • 200 g žampionů • 1 pórek • 1 feferonka • 4 stroužky česneku • 1 větší cibule • 1 lžička hladké mouky • pikantní kečup Recept ďábelský králík připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky, okořeníme, osolíme, smícháme s česnekem a hodinu necháme odležet. Pak nakrájíme nahrubo cibuli, zpěníme ji na oleji, přidáme maso, žampiony, pórek nakrájený na kolečka a feferonku. Osmahneme, podlijeme vodou a dusíme. Před dokončením šťávu zaprášíme moukou, přidáme kečup a dochutíme. Podáváme s rýží nebo hranolky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Ďábelský králík nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: králík v červeném zelí, ďábelský ocásek, králík s nádivkou, birminghamský smažený králík, králík po cikánsku, bůčková roláda s králíkem, králík na česneku, králík na česneku a rozmarýnu, dušený králík s křenem, králík na hořčici ďábelský králík, recept, hlavní jídla |