KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Ďábelský ocásek

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept ďábelský ocásek potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g vepřové kýty
   • 1 malá salátová okurka
   • 1-2 ks feferonky,1 cibule
   • 1 malý pórek
   • kečup
   • 2 rajčata
   • sojová omáčka
   • pepř
   • sůl
Recept ďábelský ocásek připravíme takto:
Maso omyjeme, nakrájíme na plátky, každý plátek ještě dvakrát prořízneme tak, aby na konci zůstal spojený, a upleteme z něj copánek. Na konci sepneme špejlí. Na pánvi rozpálíme olej a zprudka orestujeme copánky z obou stran. Mezitím co maso restujeme, oloupeme si cibuli a na kolečka ji i s omytými rajčaty nakrájíme. Na proužky nakrájíme očištěnou okurku a pórek. Feferonky omyjeme a nakrájíme na kolečka. Zeleninou zasypeme maso na pánvi, promícháme a společně ještě chvíli restujeme. Ke konci přidáme kečup. Ochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Ďábelský ocásek nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

ďábelský guláš, vepřové maso na ďábelský způsob, ďábelský králík, ďábelský šleh



ďábelský ocásek, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz