KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept ďábelský ocásek potřebujeme tyto suroviny: • 300 g vepřové kýty • 1 malá salátová okurka • 1-2 ks feferonky,1 cibule • 1 malý pórek • kečup • 2 rajčata • sojová omáčka • pepř • sůl Recept ďábelský ocásek připravíme takto:
Maso omyjeme, nakrájíme na plátky, každý plátek ještě dvakrát prořízneme tak, aby na konci zůstal spojený, a upleteme z něj copánek. Na konci sepneme špejlí. Na pánvi rozpálíme olej a zprudka orestujeme copánky z obou stran. Mezitím co maso restujeme, oloupeme si cibuli a na kolečka ji i s omytými rajčaty nakrájíme. Na proužky nakrájíme očištěnou okurku a pórek. Feferonky omyjeme a nakrájíme na kolečka. Zeleninou zasypeme maso na pánvi, promícháme a společně ještě chvíli restujeme. Ke konci přidáme kečup. Ochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Ďábelský ocásek nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: ďábelský guláš, vepřové maso na ďábelský způsob, ďábelský králík, ďábelský šleh ďábelský ocásek, recept, hlavní jídla |