KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept vietnamské vepřové závitky potřebujeme tyto suroviny: • 60 g rýžových těstovin (namočených podle návodu a nakrájených) • 3 lžíce namočených a nakrájených jidášových uch • 200 g mletého vepřového • 2 nasekané šalotky • 2 lžíce rybí omáčky • rýžový papír • olej Recept vietnamské vepřové závitky připravíme takto:
Těstoviny, jidášovo ucho, mleté maso, nasekanou šalotku a rybí omáčku pečlivě promícháme a rozmixujeme (můžeme přidat případně lžíci kukuřičné mouky, aby náplň byla hladší, ale není to nutné). Rýžový papír namočíme, okapeme, opatrně aby se nepotrhal rozložíme, dáme na každý náplň, založíme okraje aby se nevysypala a utočíme závitky. Usmažíme je v hlubokém oleji do zlatova, vyndáme, necháme okapat a ještě jednou ve vyšší teplotě osmažíme, aby byly křupavé. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vietnamské vepřové závitky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: závitky z koňské roštěné, vepřové ledvinky na slanině, vepřové maso na ďábelský způsob, vepřové medailonky s česnekovou omáčkou, kuřecí závitky s nivou, vlašskými ořechy a pečenými brambory, dušené vepřové ledvinky, přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou, vepřové kotlety s cibulovou marmeládou, vepřové kuličky se sýrem, vepřové maso v pivní omáčce vietnamské vepřové závitky, recept, hlavní jídla |