![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g libového vepřového masa • 1 cibule • 100 ml vývaru • 2 vajíčka • mletý pepř • 5 stroužků česneku • olej • 5 malých pálivých papriček • 2 pórky Recept vepřové maso na ďábelský způsob připravíme takto:
Vepřové maso nakrájíme na tenké asi 3 cm dlouhé nudličky. V misce rozšleháme vajíčka, osolíme, více okořeníme a přidáme prolisovaný česnek. Potom do misky vložíme maso a vše promícháme. Nadrobno nakrájenou cibuli zpražíme na oleji a přidáme připravené maso. Prudce opečeme, podlejeme vývarem a dusíme doměkka. Když je maso měkké, přidáme nadrobno nakrájené pálivé papričky a na kroužky nakrájaný pórek. Podle chuti můžeme přidat pepř, aby bylo maso dost pálivé. Podáváme s dušenou rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso na ďábelský způsob nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: maso dvou barev na víně, plněné vepřové řízky, chřest s omeletou na bádenský způsob, pruské masové koule, kuřecí játra na benátský způsob, vepřové medailonky na cibulce a zázvoru, líná bába z vepřového masa, ďábelský ocásek, vepřové karé s jablky, vepřové kostky v pivním těstíčku vepřové maso na ďábelský způsob, recept, hlavní jídla |