KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept vepřové maso v pivní omáčce potřebujeme tyto suroviny: • 600 g vepřové kýty • 2 cibule • 2 lžíce oleje • lžička mleté papriky • sůl • nové koření • bobkový list • 300 ml světlého piva • paprika • feferonka • rajče • 4 lžíce kysané smetany • lžíce mouky Recept vepřové maso v pivní omáčce připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opečeme na oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sladkou papriku, proužky paprikového lusku a orestujeme. Rajče spaříme, oloupeme, nakrájíme a přimícháme společně s feferonkou ke směsi. Zalijeme pivem, okořeníme a dusíme pod pokličkou. Na závěr zahustíme kysanou smetanou s rozmíchanou moukou a ještě chvíli povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso v pivní omáčce nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: masové krokety s nivou, vepřové výpečky, zapečený květák v sýrové omáčce, vepřové kotlety s křenem, kapr v sýrové omáčce, burgundské hovězí maso, grilované vepřové plátky plněné drůbežími játry, vepřové maso na kari, kuře v pivní omáčce, moravský pivní guláš vepřové maso v pivní omáčce, recept, hlavní jídla |