KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vepřové maso v pivní omáčce

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vepřové maso v pivní omáčce potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g vepřové kýty
   • 2 cibule
   • 2 lžíce oleje
   • lžička mleté papriky
   • sůl
   • nové koření
   • bobkový list
   • 300 ml světlého piva
   • paprika
   • feferonka
   • rajče
   • 4 lžíce kysané smetany
   • lžíce mouky
Recept vepřové maso v pivní omáčce připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opečeme na oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sladkou papriku, proužky paprikového lusku a orestujeme. Rajče spaříme, oloupeme, nakrájíme a přimícháme společně s feferonkou ke směsi. Zalijeme pivem, okořeníme a dusíme pod pokličkou. Na závěr zahustíme kysanou smetanou s rozmíchanou moukou a ještě chvíli povaříme.





vepřové maso v pivní omáčce, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz