KUCHAŘSKÉ RECEPTY
DALŠÍ KATEGORIE

Přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 plátky vepřové kýty
   • 2 cibule
   • olej
   • hladká mouka
   • sůl
   • pepř
   • mletá červená paprika
   • drcený kmín
Recept přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou připravíme takto:
Plátky masa na okrajích nařízneme a osmahneme. Pak maso vyjmeme a uchováme v teple. Ve výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli dočervena, zasypeme mletou paprikou, promícháme, přidáme hladkou mouku a krátce osmahneme. Pak zalijeme vodou nebo vývarem, přidáme trochu drceného kmínu a povaříme. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou podáváme s rýží.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

grilovaný kapr s jablečnou omáčkou, vepřové na kopru, mřenky se sýrovou omáčkou, dušené vepřové ledvinky, zapečené vepřové maso se zeleninou, vepřové mugli, řízky naruby, smažená parma s máslovou omáčkou, vepřové plátky se zeleninou, smažené býčí žlázy (řízky)



přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou, recept, hlavní jídla


©2023KucharkaRecepty.cz