![]() DALŠÍ KATEGORIE |
Přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkouKategorie: hlavní jídla, vepřové masoHodnocení receptu:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • 4 plátky vepřové kýty • 2 cibule • olej • hladká mouka • sůl • pepř • mletá červená paprika • drcený kmín Recept přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou připravíme takto:
Plátky masa na okrajích nařízneme a osmahneme. Pak maso vyjmeme a uchováme v teple. Ve výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli dočervena, zasypeme mletou paprikou, promícháme, přidáme hladkou mouku a krátce osmahneme. Pak zalijeme vodou nebo vývarem, přidáme trochu drceného kmínu a povaříme. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou podáváme s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí maso s pažitkovou omáčkou, vepřové plátky na smetaně, vepřové maso ve šlehačce, špagety se sýrovou omáčkou, vepřové výpečky, kuřecí řízky s medvědím česnekem, chop-suey z vepřového masa, zapékané vepřové řízky v rajčatové omáčce, brambory s ředkvičkovou omáčkou, treska s fazolovou omáčkou přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou, recept, hlavní jídla |