![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • vepřové maso • kedlubny • sůl • pepř • sádlo Recept vepřové maso s kedlubnou připravíme takto:
Najemno nakrájenou cibulku osmahneme na sádle. Přidáme pokrájené vepřové maso a osmahneme ze všech stran. Pak podlijeme vodou a dusíme do měkka. Až je maso téměř hotové, přidáme nakrájené kedlubny, pepř a sůl a dovaříme (asi dvacet minut). Vepřové maso na kedlubnách podáváme nejlépe s opečenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso s kedlubnou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: masopustní vepřový guláš, záhorák z vepřového masa, hrbaté maso, plněné vepřové žebro, vepřové maso po staročesku, zadělávané telecí maso se zeleninou, pštrosí maso na kantonský způsob, dušené vepřové ledvinky, hovězí maso na pepři, vepřové koleno na medu vepřové maso s kedlubnou, recept, hlavní jídla |