![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • vepřové maso • kedlubny • sůl • pepř • sádlo Recept vepřové maso s kedlubnou připravíme takto:
Najemno nakrájenou cibulku osmahneme na sádle. Přidáme pokrájené vepřové maso a osmahneme ze všech stran. Pak podlijeme vodou a dusíme do měkka. Až je maso téměř hotové, přidáme nakrájené kedlubny, pepř a sůl a dovaříme (asi dvacet minut). Vepřové maso na kedlubnách podáváme nejlépe s opečenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso s kedlubnou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zapečené jehněčí maso se zeleninou, vepřové kotlety na víně a fenyklu, zadělávané telecí maso se zeleninou, vepřové kostky v pivním těstíčku, vepřové maso s ananasem, dušené srnčí maso, uzené maso se švestkovou omáčkou, zapečené telecí maso se sýrem, plněné vepřové řízky, normandské vepřové kotlety vepřové maso s kedlubnou, recept, hlavní jídla |