![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 6 řízků • 2 rohlíky • 2 dl mléka • 40 g dušených hub • 2 vejce • 1 cibule • 200g mleté šunky • 150 g strouhaného sýra • sůl • pepř • majoránka • olej Recept hrbaté maso připravíme takto:
Houby nakrájíme a podusíme na cibuli než se voda odpaří. Nakrájené rohlíky namočíme do mléka, potom vymačkame a smícháme s houbami, přidáme sůl, pepř, majoránku, vejce a šunku a promícháme. Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a rychle osmažíme na tuku. Pak je naskládáme do pekáče, na ně navrstvíme větší množství houbové směsi, podlijeme tukem z výpeku a trochou vody, posypeme sýrem a dáme zapéct. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hrbaté maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí maso na žampionech, zapečené kuřecí maso se žloutkovou směsí, krůtí maso s fazolovým ragú, znojemské hovězí maso, masové koule v sýrové omáčce, dušené telecí maso ii, hovězí maso na cibulce s vejci, malajské hovězí maso, dušené kozí maso, polévka s masovými knedlíčky hrbaté maso, recept, hlavní jídla |