KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hrbaté maso potřebujeme tyto suroviny: • 6 řízků • 2 rohlíky • 2 dl mléka • 40 g dušených hub • 2 vejce • 1 cibule • 200g mleté šunky • 150 g strouhaného sýra • sůl • pepř • majoránka • olej Recept hrbaté maso připravíme takto:
Houby nakrájíme a podusíme na cibuli než se voda odpaří. Nakrájené rohlíky namočíme do mléka, potom vymačkame a smícháme s houbami, přidáme sůl, pepř, majoránku, vejce a šunku a promícháme. Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a rychle osmažíme na tuku. Pak je naskládáme do pekáče, na ně navrstvíme větší množství houbové směsi, podlijeme tukem z výpeku a trochou vody, posypeme sýrem a dáme zapéct. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hrbaté maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kůzlečí maso na česneku, masové noky se smetanou, hovězí maso na pepři ii, vepřové maso na divoko, pikantní masové kuličky, vepřové maso v pivní omáčce, králičí maso na hořčici, mleté maso zapečené s vejci, uzené maso se švestkovou omáčkou, mleté maso se zeleninou hrbaté maso, recept, hlavní jídla |