KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept záhorák z vepřového masa potřebujeme tyto suroviny: • 8 plátků vepřového masa • kysané zelí • zakysaná smetana • sůl • pepř • brambory • olej Recept záhorák z vepřového masa připravíme takto:
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, na rozpáleném oleji opečeme z obou stran a naskládáme do vyššího pekáče, přičemž na každý plátek masa dáme kopku kysaného zelí a 2 lžíce zakysané smetany. Očištěné brambory rozčtvrtíme a naskládáme do mezer mezi maso. Pečeme v troubě, dokud brambory nejsou upečené. V naší kuchařce bylo kromě receptu Záhorák z vepřového masa nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: roláda z telecího masa, bifteky z koňského masa, kotlíkový guláš z vepřového a krůtího masa, bačovský guláš z beraního masa, líná bába z kuřecího masa, rizoto z kohoutího masa, guláš ze skopového masa, líná bába z vepřového masa, myslivecká roláda ze jeleního masa, nudličky z kuřecího masa s pikantní omáčkou. záhorák z vepřového masa, recept, hlavní jídla |