![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g vepřových jater • 1 velká cibule • 100 g sádla • mletý pepř • kmín • majoránka • sůl Recept vepřová játra na majoránce připravíme takto:
Opláchnutá a osušená játra nakrájíme na hranolky, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, vložíme na ni připravená játra, opepříme je, okořeníme drceným kmínem a rychle za stálého míchání opečeme. Do hotových jater vmícháme rozdrcenou majoránku a podle potřeby je těsně před podáváním osolíme. Podáváme s vařenými bramborami nebo rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřová játra na majoránce nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pikantní drůbeží játra v alobalu, smažená vepřová játra, vepřová panenka na česneku, selská játra, králičí játra na víně, pikantní kuřecí játra, vepřová játra na kyselo, tyrolská játra, pikantní vepřová játra, zapečená kuřecí játra vepřová játra na majoránce, recept, hlavní jídla |