![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g nízké roštenky • vývar z kostí • 1 cibule • 40 g tuku • 20 g hladké mouky • sůl • pepř Recept přírodní hovězí roštěná připravíme takto:
Maso nakrájame na 4 plátky, zlehka je naklepeme, okraje nařízneme, opepříme, poprášíme moukou a prudce osmahneme na rozpáleném tuku z oboou stran. Opečené roštěnky vyndáme a uchováme v teple. Na stejném tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme opečené maso, podlijeme vývarem, osolíme a za občasného míchání dusíme doměkka. Podáváme s vařenými nebo opečenými brambory a zeleninovou oblohou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Přírodní hovězí roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kuřecí přírodní řízek s hořčicí, roštěná se slaninou, grilovaná roštěná, roštěná s nivou, hovězí medailonky, přírodní telecí řízky, roštěná po cikánsku, roštěná na lyonský způsob, roštěná se žampióny, přírodní vepřové řízky přírodní hovězí roštěná, recept, minutky |