![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg jehněčí kýty • sůl • pepř • hladká mouka • olej Recept jehněčí přírodní řízky připravíme takto:
Z očištěné jehněčí kýty nakrájíme 6 až 8 řízků, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném tuku smažíme asi 8 minut po každé straně. Podáváme s vařenými bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí přírodní řízky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí kotletky s rybízem, přírodní vepřový řízek, přírodní vepřové řízky, vepřový přírodní řízek se smaženou cibulí, přírodní telecí řízky, přírodní hovězí roštěná, benátské řízky, vepřové řízky s křenem, holštýnské řízky, minutkový jehněčí guláš s lečem jehněčí přírodní řízky, recept, minutky |