![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g hovězí roštěné nebo svíčkové • 3 kapie • 1 cibule • 1 vejce • 1 lžíce vína • 1 lžíce sójové omáčky • sůl • vegeta • zázvor • mletá pálivá paprika • lžička cukru Recept pekingské maso připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, cukrem, paprikou a zázvorem, prudce opečeme na pánvi ze všech stran, přidáme nakrájenou cibuli a kápie a mícháme asi 3 minuty. Nakonec dochutíme sójovou omáčkou, vegetou a solí. Podáváme s dušenou rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pekingské maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zapečené jehněčí maso se zeleninou, drůbeží maso v alobalu, pikantní hovězí maso, masové kuličky v citronové omáčce, zapečené kuřecí maso se žloutkovou směsí, dušené telecí maso ii, uzené maso se švestkovou omáčkou, masové placičky v bramborovém těstě, hovězí maso na pepři ii, vařené hovězí maso se zeleninou pekingské maso, recept, hlavní jídla |