KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept vařené hovězí maso se zeleninou potřebujeme tyto suroviny: • 400 g hovězího masa • 2 mrkve • 1 menší květák • 2 mladé pórky • půlka celeru • 1 cibule • sůl • 3 kuličky pepře • 1 hřebíček Recept vařené hovězí maso se zeleninou připravíme takto:
Maso umyjeme, vcelku dáme do osolené studené vody a vaříme 1 hodinu. Potom přidáme nakrájenou cibuli, nakrájenou mrkev, celer, pórek, hřebíček a pepř. Později přidáme očištěný a na růžičky rozebraný květák a vše uvaříme doměkka. Měkké maso vyndáme na talíř, nakrájíme na plátky, obložíme uvařenou zeleninou a podáváme s vařenými brambory nebo dušenou rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vařené hovězí maso se zeleninou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: uzenářské vepřové maso v římském hrnci, pikantní masové kuličky, hovězí závitky s cibulovou náplní, hovězí maso s brokolicí, pekingské maso, vepřové maso na švestkách, zbojnické pečené maso, hovězí s houbami na smetaně, masové kuličky v citronové omáčce, pivní masové noky vařené hovězí maso se zeleninou, recept, hlavní jídla |