KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí maso na pepři potřebujeme tyto suroviny: • 800 g hovězího plecka • 750 g cibule • 4 sterilované okurky • 2 lžíce sádla • 2 hrnky hovězího vývaru • 1 lžička soli • 20 kuliček pepře • 4 hřebíčky • 2 bobkové listy • 2 lžíce hladké mouky • 1 lžička cukru • 2 lžičky citronové sťávy • petrželka Recept hovězí maso na pepři připravíme takto:
Na rozehřátém sádle orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené maso. Přidáme pepř, hřebíček, bobkový list, osolíme, zalijeme vývarem a dusíme 70 minut. Pak přidáme pokrájené okurky, cukr a citrónovou šťávu a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou v malém množství vody. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso na pepři II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: mleté maso se zeleninou, srbské skopové maso, hovězí maso na žampionech, mleté maso v zelných listech, vepřové maso s kedlubnou, dušené kozí maso, králík na pepři, bosenské masové kuličky, hovězí na smetaně, hovězí maso s rukolou hovězí maso na pepři ii, recept, hlavní jídla |