KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí maso na pepři potřebujeme tyto suroviny: • 800 g hovězího plecka • 750 g cibule • 4 sterilované okurky • 2 lžíce sádla • 2 hrnky hovězího vývaru • 1 lžička soli • 20 kuliček pepře • 4 hřebíčky • 2 bobkové listy • 2 lžíce hladké mouky • 1 lžička cukru • 2 lžičky citronové sťávy • petrželka Recept hovězí maso na pepři připravíme takto:
Na rozehřátém sádle orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené maso. Přidáme pepř, hřebíček, bobkový list, osolíme, zalijeme vývarem a dusíme 70 minut. Pak přidáme pokrájené okurky, cukr a citrónovou šťávu a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou v malém množství vody. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso na pepři II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřové maso s vejci a bramborem, velikonoční masová roláda s vejci, hovězí guláš s cuketou, mleté maso v květáku, zapečené hovězí maso se zeleninou, cikánská hovězí pečeně, masový nákyp, kuřecí maso se smetanovou omáčkou, králík na pepři, hovězí nudličky na pivě hovězí maso na pepři ii, recept, hlavní jídla |