![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500g drůbežího masa • 750g nových brambor • 150g žampionů • 200g cibule • 100ml bílého vína • tymián • bazalka • špetka chilli • zázvor,černý pepř • sůl Recept drůbeží maso v alobalu připravíme takto:
Cibuli nakrájíme na kolečka a na troše oleje krátce osmahneme, přidáme koření a až začne vonět, vše odstavíme. Brambory oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, osolíme a rozložíme na připravený alobal. Maso naklepeme, osolíme a položíme na vrstvu brambor. Na maso rozložíme na plátky rozkrájené žampiony, a vše zalijeme vínem. Poté přidáme směs z pánve a alobal dobře uzavřeme. Pečeme asi třičtvrtě hodiny. V naší kuchařce bylo kromě receptu Drůbeží maso v alobalu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: uzené maso v bramboráku, hovězí maso s brokolicí, zbojnické pečené maso, králičí maso na hořčici, kapr v alobalu, uzené maso v kysaném zelí, dušené telecí maso ii, zapečené mleté maso, zapečené skopové maso se zeleninou, hovězí maso s křenovou omáčkou drůbeží maso v alobalu, recept, hlavní jídla |