KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Drůbeží maso v alobalu

Kategorie: hlavní jídla, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept drůbeží maso v alobalu potřebujeme tyto suroviny:

   • 500g drůbežího masa
   • 750g nových brambor
   • 150g žampionů
   • 200g cibule
   • 100ml bílého vína
   • tymián
   • bazalka
   • špetka chilli
   • zázvor,černý pepř
   • sůl
Recept drůbeží maso v alobalu připravíme takto:
Cibuli nakrájíme na kolečka a na troše oleje krátce osmahneme, přidáme koření a až začne vonět, vše odstavíme. Brambory oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, osolíme a rozložíme na připravený alobal. Maso naklepeme, osolíme a položíme na vrstvu brambor. Na maso rozložíme na plátky rozkrájené žampiony, a vše zalijeme vínem. Poté přidáme směs z pánve a alobal dobře uzavřeme. Pečeme asi třičtvrtě hodiny.





drůbeží maso v alobalu, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz