KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Loupežnická roštěná

Kategorie: minutky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept loupežnická roštěná potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g roštěnce
   • 50 g slaniny
   • 100 g kečupu
   • 100 g cibule
   • 2 stroužky česneku
   • 2,5 dl vývaru
   • 80 g křenu
   • 1 lžička paprikové vegety
   • sůl
   • pepř
   • 60 g oleje
Recept loupežnická roštěná připravíme takto:
Nakrájené roštěnky mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na horkém oleji doměkka. Roštěnky vyjmeme, do výpeku přidáme na nudličky nakrájenou slaninu, cibuli a česnek, orestujeme, přidáme kečup a paprikovou vegetu, zalijeme vývarem, promícháme, přisolíme a krátce povaříme. Při podávání přelijeme šťávou a ozdobíme malým kopečkem strouhaného křenu.





loupežnická roštěná, recept, minutky


©2024KucharkaRecepty.cz