![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 roštěnky tlusté 2,5 cm z dobře odleželého hřbetu • vývar z masa • 60 g oleje • sůl • pepř • 20 g másla Recept dvojitá roštěná připravíme takto:
Roštěnky na okraji nařízneme, aby se nekroutily, naklepeme, osolíme, opepříme, shrneme do původního tvaru a opečeme je na každé straně 6 až 7 minut. Přendáme je na horkou mísu, olej slijeme a šťávu podlijeme několika lžícemi vývaru nebo vody. Necháme trochu povařit a přidáme máslo. Podáváme zvlášť nebo přelijeme přes maso a obložíme zeleninou nebo zeleninovými saláty. V naší kuchařce bylo kromě receptu Dvojitá roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: roštěná po lyonsku, roštěná s nivou, loupežnická roštěná, roštěná se slaninou, grilovaná roštěná, roštěná na česneku, roštěná na víně, roštěná po cikánsku, přírodní hovězí roštěná, roštěná se šunkou a vejcem dvojitá roštěná, recept, minutky |