KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Lázeňský kapr

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept lázeňský kapr potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kapr
   • 100 g šunky
   • 100 g cherry rajčátek
   • 100 g čerstvých žampiónů 2 vejce
   • kousek másla
   • 0,1 l šlehačky
   • 150 g sýru (např. Primátor
   • sůl
   • plátky citrónu
Recept lázeňský kapr připravíme takto:
Kapra důkladně očistíme, omyjeme, nakrájíme na porce, lehce osolíme, osmahneme na rozpuštěném másle a naskládáme do zapékací misky. Na výpeku z kapra orestujeme plátky žampiónů spolu s nakrájenými nudličkami šunky a přepůlenými rajčátky, lehce osolíme, zjemníme šlehačkou a navršíme do zapékací misky na porce kapra. Strouhaný sýr smícháme s vejci a navrstvíme na rybu. Dáme zapéct do středně vyhřáté trouby. Podáváme ozdobené plátky citrónu s různě upravenými bramborami.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Lázeňský kapr nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

kapr plněný slaninou a křenem, opilý kapr, kapr na hořčici, kapr v županu, kapr na cikánský způsob, marinovaný kapr, steaky z kapra s křenem, kapr rožmberský, kapr na špeku po alsasku, kapr na smetaně



lázeňský kapr, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz