![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1,5 kg podkov z kapra • sůl • 100 g másla • 50 g cibule • 1/2 lžičky papriky • 1 lžíce rajského protlaku • 250 ml vývaru • 250 ml zakysané smetany • 30 g mouky Recept kapr na paprice připravíme takto:
Podkovy z kapra osolíme. V hrnci rozpálíme máslo, přidáme na drobno nakrájenou cibulku, osmažíme ji do růžova, odstavíme, zaprášíme paprikou, přidáme rajský protlak, promícháme a chvilinku podusíme. Pak přilijeme horký vývar, přidáme osoleného kapra a všechno povaříme čtvrt hodiny. Uvařenou rybu vyndáme, šťávu ve které se vařila nalijeme do zakysané smetany s rozmíchanou pečlivě moukou a spolu dobře povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kapr na paprice nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kapr dušený na pepři a česneku, vánoční kapr, kapr na černo, radegastův kapr, smažený kapr, kapr na víně se šunkou, kapr rožmberský, marinovaný kapr, fazole na paprice, kapr dušený na pivě kapr na paprice, recept, hlavní jídla |