KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept japonské vepřové kari potřebujeme tyto suroviny: • vepřové maso • 700 ml vody • 1 polévková lžíce másla • japonská směs kari (polovina kostky) • 3 mrkve • 4 brambory • 2 cibule Recept japonské vepřové kari připravíme takto:
Všechny ingredience dáme do velkého kastrolu a po dobu 3 minut mícháme, dokud cibule nezíská zlatavou barvu. Přidáme vodu a dovedeme ji k varu a z povrchu odstraníme vrstvu pěny, která se vytvoří. Pak snižíme teplotu a vaříme dalších 15 minut, dokud nebude mrkev jemná. Pak přidáme rozdrcenou směs kari a neustále mícháme, dokud se to nerozpustí. Podáváme s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Japonské vepřové kari nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: čínský meč z vepřového masa, japonské kuřecí kari, staročeské vepřové maso na kmíně s pivem, karibská dušená tykev s kukuřicí, vepřové plátky v medovém dresingu, japonské nudle yakisoba, japonské hovězí kari, vepřové maso s cibulí na víně, hovězí maso na kari, vepřové koleno s jablečným křenem japonské vepřové kari, recept, speciality |