![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • kuřecí maso • 700 ml vody • 1 polévková lžíce másla • japonská směs kari (polovina kostky) • 3 mrkve • 4 brambory • 2 cibule Recept japonské kuřecí kari připravíme takto:
Všechny ingredience dáme do velkého kastrolu a po dobu 3 minut mícháme, dokud cibule nezíská zlatavou barvu. Přidáme vodu a dovedeme ji k varu a z povrchu odstraníme vrstvu pěny, která se vytvoří. Pak snižíme teplotu a vaříme dalších 15 minut, dokud nebude mrkev jemná. Pak přidáme rozdrcenou směs kari a neustále mícháme, dokud se to nerozpustí. Podáváme s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Japonské kuřecí kari nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: baskické kuřecí paličky, karibská dušená tykev s kukuřicí, kuřecí tortilly s meruňkovou marmeládou, srnčí kýta s kuřecími játry, čínský meč z kuřecího masa, kuřecí ražniči ve slanině, japonské nudle yakisoba, cikánská kuřecí směs, japonské vepřové kari, krůtí maso s třešněmi a kari rýží japonské kuřecí kari, recept, speciality |