KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept japonské kuřecí kari potřebujeme tyto suroviny: • kuřecí maso • 700 ml vody • 1 polévková lžíce másla • japonská směs kari (polovina kostky) • 3 mrkve • 4 brambory • 2 cibule Recept japonské kuřecí kari připravíme takto:
Všechny ingredience dáme do velkého kastrolu a po dobu 3 minut mícháme, dokud cibule nezíská zlatavou barvu. Přidáme vodu a dovedeme ji k varu a z povrchu odstraníme vrstvu pěny, která se vytvoří. Pak snižíme teplotu a vaříme dalších 15 minut, dokud nebude mrkev jemná. Pak přidáme rozdrcenou směs kari a neustále mícháme, dokud se to nerozpustí. Podáváme s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Japonské kuřecí kari nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: japonské vepřové kari, královská kuřecí korma s mandlemi, kuřecí na kari s lečem, japonské hovězí kari, rajčata plněná kuřecím salátem, kuřecí křidélka na medu, kuřecí steak se zelím, mexická kuřecí křidélka, kuřecí stehna na medu, čínský meč z kuřecího masa japonské kuřecí kari, recept, speciality |