KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept japonské hovězí kari potřebujeme tyto suroviny: • hovězí maso • 700 ml vody • 1 polévková lžíce másla • japonská směs kari (polovina kostky) • 3 mrkve • 4 brambory • 2 cibule Recept japonské hovězí kari připravíme takto:
Všechny ingredience dáme do velkého kastrolu a po dobu 3 minut mícháme, dokud cibule nezíská zlatavou barvu. Přidáme vodu a dovedeme ji k varu a z povrchu odstraníme vrstvu pěny, která se vytvoří. Pak snižíme teplotu a vaříme dalších 15 minut, dokud nebude mrkev jemná. Pak přidáme rozdrcenou směs kari a neustále mícháme, dokud se to nerozpustí. Podáváme s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Japonské hovězí kari nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: špagety s pikantním hovězím masem, azu po tatarsku z hovězího masa, hovězí bok na medu, kuřecí na kari s lečem, hovězí steaky s houbovou omáčkou, japonské vepřové kari, japonské nudle yakisoba, hovězí rožeň po indiánsku, krůtí maso s třešněmi a kari rýží, hovězí maso na víně japonské hovězí kari, recept, speciality |