KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Staročeské vepřové maso na kmíně s pivem

Kategorie: speciality, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept staročeské vepřové maso na kmíně s pivem potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g vepřové krkovičky bez kosti
   • 1 lžíce vepřového sádla
   • 1 cibule
   • sůl
   • 1 lžička kmínu
   • mletý černý pepř
   • 2,5 dcl světlého piva
   • 2 lžíce nastrouhaného chleba
Recept staročeské vepřové maso na kmíně s pivem připravíme takto:
Na sádle zpěníme nadrobno nasekanou cibuli,přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání jej opečeme. Pak osolíme, opepříme, přidáme kmín, podlijeme vodou a dusíme. Šťávu necháme vydusit, pak zasypeme nastrouhaným chlebem, podlijeme pivem a trochou vody a povaříme.





staročeské vepřové maso na kmíně s pivem, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz