KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept staročeské vepřové maso na kmíně s pivem potřebujeme tyto suroviny: • 600 g vepřové krkovičky bez kosti • 1 lžíce vepřového sádla • 1 cibule • sůl • 1 lžička kmínu • mletý černý pepř • 2,5 dcl světlého piva • 2 lžíce nastrouhaného chleba Recept staročeské vepřové maso na kmíně s pivem připravíme takto:
Na sádle zpěníme nadrobno nasekanou cibuli,přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání jej opečeme. Pak osolíme, opepříme, přidáme kmín, podlijeme vodou a dusíme. Šťávu necháme vydusit, pak zasypeme nastrouhaným chlebem, podlijeme pivem a trochou vody a povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Staročeské vepřové maso na kmíně s pivem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí maso na kari, čínské vepřové řízky, vepřové kotlety na bambusu, vepřové kotlety s cumberlandskou omáčkou, vepřové medailonky s paprikami, hovězí maso na víně, pikantní vepřové kostičky s sherry omáčkou, maso pěti vůní, vepřové ragú na pepři, kančí maso s čokoládovou omáčkou staročeské vepřové maso na kmíně s pivem, recept, speciality |