![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g vepřové krkovičky bez kosti • 1 lžíce vepřového sádla • 1 cibule • sůl • 1 lžička kmínu • mletý černý pepř • 2,5 dcl světlého piva • 2 lžíce nastrouhaného chleba Recept staročeské vepřové maso na kmíně s pivem připravíme takto:
Na sádle zpěníme nadrobno nasekanou cibuli,přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání jej opečeme. Pak osolíme, opepříme, přidáme kmín, podlijeme vodou a dusíme. Šťávu necháme vydusit, pak zasypeme nastrouhaným chlebem, podlijeme pivem a trochou vody a povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Staročeské vepřové maso na kmíně s pivem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kančí maso s čokoládovou omáčkou, pikantní vepřové kostičky s sherry omáčkou, vepřové kotlety na bambusu, hovězí maso na víně, galja - dušené telecí maso s čočkou a kaštany, vepřové maso s cibulí na víně, čínské vepřové řízky, marocké dušené maso, vepřové kotlety s cumberlandskou omáčkou, japonské vepřové kari staročeské vepřové maso na kmíně s pivem, recept, speciality |