![]() |
![]() • 600 g libového vepřového masa • 2 cibule • 2-3 žloutky • 4 lžíce oleje • 4 lžíce maggi • 2 lžičky worchesterové omáčky • 2 lžičky mleté papriky • 2 lžičky moučkového cukru Recept čínský meč z vepřového masa připravíme takto:
Maso nakrájíme na malé kousky, smícháme se žloutky, olejem, magi, worchesterovou omáčkou, práškovým cukrem a mletou paprikou a necháme odležet nejlépe 24 hodin. Druhý den smažíme asi 10 minut na rozpáleném oleji. Nakonec přidáme nakrájenou cibuli a za občasného míchání necháme změknout (asi 10 minut). Podáváme s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Čínský meč z vepřového masa nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Azu po tatarsku z hovězího masa Azu po tatarsku z koňského masa Azu po tatarsku ze skopového masa Čínský meč z krůtího masa Čínský meč z kuřecího masa Tofu na čínský způsob čínský meč z vepřového masa, recept, speciality |
|