KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Hovězí maso na kari

Kategorie: speciality, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí maso na kari potřebujeme tyto suroviny:

   • 40-50 g rýže
   • 80-100 g libového hovězího masa
   • 2 lžíce oleje
   • 2 mladé cibulky
   • 3 lžíce zeleninového bujónu
   • kari
   • 2 lžíce sójové omáčky
   • 1 lžíce medu
   • 2 růžičkové kapustičky
   • půl mrkve
   • sůl
   • pepř
Recept hovězí maso na kari připravíme takto:
Rýži uvaříme. Maso na krájíme na kousíčky, orestujeme na oleji, přidáme nasekanou cibulku, dochutíme kari, přilijeme bujón a sójovou omáčku rozmíchanou s medem a podusíme. Potom přidáme kapustičky, okořeníme a ještě chvilku podusíme. Při podávání ozdobíme proužky mrkve.





hovězí maso na kari, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz