![]() |
![]() • 0,5 kg libového vepřového masa • 1–2 cibule • 3 vejce • 1 lžíce soli • 1 lžíce cukru • 1 lžička pepře • 1 lžička sladké papriky • 1 lžička kari • 3 lžíce solamylu • dvě hrsti madlí Recept čínské vepřové řízky připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky. Mandle oloupeme, nakrájíme, smícháme dohromady s ostatními surovinami a dáme na 12 hodin do ledničky. Dvě lžíce směsi rozetřeme na pánev a prudce opečeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Čínské vepřové řízky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Čachtické plněné řízky Čínský meč z vepřového masa Gratinované telecí řízky Japonské vepřové kari Pikantní vepřové kostičky s sherry omáčkou Pikantní vepřové plátky Srnčí řízky v pivním těstíčku Staročeské vepřové maso na kmíně s pivem Vepřové koleno s jablečným křenem Vepřové kotlety na bambusu Vepřové kotlety s cumberlandskou omáčkou Vepřové maso s cibulí na víně Vepřové maso smažené se zázvorem Vepřové medailonky s paprikami Vepřové plátky v medovém dresingu Vepřové ragú na pepři Zaklepávané hovězí řízky čínské vepřové řízky, recept, speciality |
|