![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • vepřové maso • 700 ml vody • 1 polévková lžíce másla • japonská směs kari (polovina kostky) • 3 mrkve • 4 brambory • 2 cibule Recept japonské vepřové kari připravíme takto:
Všechny ingredience dáme do velkého kastrolu a po dobu 3 minut mícháme, dokud cibule nezíská zlatavou barvu. Přidáme vodu a dovedeme ji k varu a z povrchu odstraníme vrstvu pěny, která se vytvoří. Pak snižíme teplotu a vaříme dalších 15 minut, dokud nebude mrkev jemná. Pak přidáme rozdrcenou směs kari a neustále mícháme, dokud se to nerozpustí. Podáváme s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Japonské vepřové kari nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pikantní vepřové plátky, vepřové kotlety na bambusu, karibská dušená tykev s kukuřicí, vepřové maso s cibulí na víně, japonské kuřecí kari, vepřové plátky v medovém dresingu, japonské nudle yakisoba, vepřové maso smažené se zázvorem, čínský meč z vepřového masa, vepřové koleno s jablečným křenem japonské vepřové kari, recept, speciality |