KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept amur na smetaně s houbami potřebujeme tyto suroviny: • 1 kg boku z amura • 200 g čerstvých hub • 2 cibule • 250 ml zakysané smetany • 50 g másla • sůl • pepř • petrželka • bobkový list • citronová šťáva • 50 g oleje • vývar Recept amur na smetaně s houbami připravíme takto:
Osolené a opepřené porce ryby pokapeme citronovou šťávou a opečeme na oleji po obou stranách. Pak podlijeme vývarem, posypeme jednou nadrobno nakrájenou cibulí a sekanou petrželkou, přidáme bobkový list a pečeme asi 20 minut v troubě. Před koncem pečení rybu zalijeme rozšlehanou smetanou. Druhou nadrobno nakrájenou cibuli krátce podusíme na másle, přidáme plátky hub, podusíme, dáme na porce ryb a ještě chvilku pečeme. Podáváme s vařenými bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Amur na smetaně s houbami nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rizoto z kuřecího masa s houbami, roštěná na smetaně, špagety s kuřecím masem a houbami, kuřecí plátky na smetaně, dušená svíčková na smetaně, hovězí s houbami na smetaně, bramborové placky s houbami, vepřové maso na smetaně, nudle se zelím a houbami, pstruh plněný houbami amur na smetaně s houbami, recept, hlavní jídla |