KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vepřový bůček v čínském zelí

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vepřový bůček v čínském zelí potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g vepřového bůčku
   • 250 g čínského zelí
   • 2 lžíce dezertního červeného vína
   • 1 lžíce Solamylu
   • 1 lžíce sójové omáčky
   • 1 cibule
   • 2 stroužky česneku
   • 40 g sádla
   • sůl
   • pepř
   • zázvor
Recept vepřový bůček v čínském zelí připravíme takto:
Prorostlý bůček vykostíme, zbavíme kůže, nakrájíme na silnější proužky, osolíme, opepříme, přidáme víno, nadrobno nasekanou cibuli a rozmočený Solamyl, dobře promícháme a necháme na chladném místě 2 až 3 hodiny. Maso potom osmahneme na rozpáleném sádle, přidáme na proužky nakrájené čínské zelí, rozetřený česnek a zázvor, podlijeme, přikryjeme a dusíme do měkka. Nakonec dochutíme sójovou omáčkou a solí. Podáváme s kynutými knedlíky.





vepřový bůček v čínském zelí, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz