![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g vepřového bůčku • 250 g čínského zelí • 2 lžíce dezertního červeného vína • 1 lžíce Solamylu • 1 lžíce sójové omáčky • 1 cibule • 2 stroužky česneku • 40 g sádla • sůl • pepř • zázvor Recept vepřový bůček v čínském zelí připravíme takto:
Prorostlý bůček vykostíme, zbavíme kůže, nakrájíme na silnější proužky, osolíme, opepříme, přidáme víno, nadrobno nasekanou cibuli a rozmočený Solamyl, dobře promícháme a necháme na chladném místě 2 až 3 hodiny. Maso potom osmahneme na rozpáleném sádle, přidáme na proužky nakrájené čínské zelí, rozetřený česnek a zázvor, podlijeme, přikryjeme a dusíme do měkka. Nakonec dochutíme sójovou omáčkou a solí. Podáváme s kynutými knedlíky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřový bůček v čínském zelí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: mozeček z čínského zelí s hlívou, dušená mrkev s vepřovým masem, zapečený salám se zelím, špenátový nákyp s vepřovým masem, kachní guláš se zelím, nudle se zelím a houbami, vepřové maso se zelím po řecku, koložvárské zelí, plněné zelí v římském hrnci, sekaný vepřový řízek vepřový bůček v čínském zelí, recept, hlavní jídla |