KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vepřové maso s vejci a bramborem

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vepřové maso s vejci a bramborem potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g vepřového ramínka
   • sůl
   • 80 g másla
   • 20 g cibule
   • 500 g brambor
   • 4 vejce
   • pepř
   • zelená petrželka
Recept vepřové maso s vejci a bramborem připravíme takto:
Vepřové maso nakrájíme na stejné kousky. V hrnci usmažíme do růžova na másle nadrobno nasekanou cibulku, do ní vložíme maso, osolíme a dusíme tak dlouho, až šťáva na mase vysmahne. Pak je podlijeme horkou vodou a udusíme skoro do měkka. Vzniklou omáčku opět vysmahneme a vmícháme do ní uvařené, oloupané a nakrájené na větší kostky brambory. Do toho přimícháme rozmíchaná vajíčka, osolíme, opepříme, lehce promícháme a opečeme do růžova. Podáváme posypané zelenou petrželkou.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso s vejci a bramborem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

irské dušené maso, vepřové kapsy s houbami, vepřové maso na kari, vepřové srdce na paprice, mramorové maso, masové placičky v bramborovém těstě, mozeček s vejci, telecí maso s kysaným zelím, sekaná pečeně plněná vejci, sójové maso se zeleninou



vepřové maso s vejci a bramborem, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz